ROBOTSKI SESALNIKI, ČISTILCI STEKLENIH POVRŠIN…

Robotski sesalniki

Izdelki, ki niso več nekaj eksotičnega in resnično opravljajo svoje delo. Robotski sesalnik HOBOT je bila leta 2018 nagrajen zaradi invovacij  na področju samodejnega čiščenja prostorov. Živimo v času, ko je prosti čas nekaj najbolj dragocenega, zato je robotski sesalnik HOBOT morda eden izmed izdelkov, ki vam bo olajšlal vzdrževanje reda in čistoče v vašem domu. Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte.

Novi modeli blagovne znamke HOBOT omogočajo upravljanje prek omrežja WI-fi. Robotski sesalnik Hobot Legee 688 je noviteta na področju robotskih sesalnikov. Je izdelek, ki omogoča suho in mokro čiščenje. Za upravljanje vam je na voljo aplikacija katero si lahko prenesete s spleta.

robotski sesalnik

ROBOTSKI SESALNIKI - KONTAKT

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Lic d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.

GDPR

12 + 9 =