LEGEE 688 robotkski sesalnik in brisalec tal

606.60

Kategorija:

Opis

Robotski sesalnik mop 4 v 1 LEGEE 688 z aplikacijo prek omrežja WiFi ponuja edinstveno kombinacijo robotskega sesalnika in robotskega mopa v enem, skupaj s priročnim upravljanjem z aplikacijo. 4-stopenjski sistem čiščenja FastBrush zagotavlja celovito čiščenje gladkih tal v enem koraku – sesanje, suho čiščenje, samodejno doziranje vode in mokro čiščenje. Zmogljivo sesanje na sprednjem delu očisti vsak večji madež, živalsko dlako. Suhi mop niha na tleh in obriše droben prah, dve posebni šobi dovajata vodo na očiščena tla, ki jo nadzira sistem ‘Smart Spray’, druga oscilirna krpa pa obriše in polira tla s pomočjo dozirane vode. HOBOT LEGEE 688 uporablja laserske senzorje, Encoder, Gyro, E-Compass in sistem za ocenjevanje položaja. Ta napredni navigacijski sistem zagotavlja učinkovito čiščenje vašega doma. Napredno čiščenje s prednastavljenimi načini čiščenja omogoča uporabo HOBOT LEGEE 688 bolj udobno in zagotavlja natančno čiščenje različnih vrst tal.

HOBOT LEGEE 688

Robotski sesalnik LEGEE 688 z WiFi aplikacijo omogoča sesanje in/ali mokro brisanje tal v enem. Patentiran sistem Fast brush 4 stopenjsko čiščenje zagotavlja popolno čiščenje gladkih površin v enem koraku- sesanje, suho brisanje, avtomatsko pršenje vode in mokro brisanje. HOBOT LEGEE 688 se lahko upravlja z daljinskim upravljalnikom ali HOBOT LEGEE aplikacijo preko WiFi-ja. HOBOT LEGEE App predstavlja novo dimenzijo čiščenja, saj poleg nadzora, planiranja čiščenja in izdelave zemljevida, omogoča tudi Inteligentno čiščenje. Ima sedem Inteligentnih načinov čiščenja ter en prilagojen način- nastavitve po željah uporabnika.

HOBOT LEGEE App

LEGEE 688 se lahko upravlja z HOBOT aplikacijo preko WiFi- ja.

Inteligentno čiščenje

Izbirate lahko med osmimi različnimi, že nastavljenimi načini čiščenja: Standardni, Kuhinja, Hišni ljubljenčki, Močni, Eko, Suho čiščenje, Poliranje in Prilagojeni način.

Standardni način
Idealno za vsakodnevno čiščenje gladkih tal.

Način kuhinja
HOBOT-ov patent. Način Kuhinja je za čiščenje trdovratnih madežev na kuhinjskih tleh in drugih mestih v domu. LEGEE razdeli območje na velikost 1,5 × 1,5 m in postopoma očisti z dvojnim čistilnim ciklom. Najprej poprši tla, da zmehča madeže, v drugem ciklu pa tla očisti in spolira.

Način za hišne ljubljenčke
Čiščenje dlak vašega ljubljenčka še nikoli ni bilo tako enostavno. V tem načinu LEGEE 688 poveča sesalno moč in posesa umazanijo, vključno z živalsko dlako, hkrati pa poveča količino vode za odstranitev umazanije in živalskih odtisov s tal.

Močni način
LEGEE 688 je v tem načinu hitrejši z maksimalno sesalno močjo.

Eko način
Zagotavlja rutinsko čiščenje tal v trenutkih, ko si želimo manj hrupno sesanje. V tem načinu je poraba energije nižja.

Poliranje
LEGEE 688 očisti tla z večjo količino vode in frekvenco brisanja, istočasno pa zmanjša hitrost.Tako odstrani zasušene madeže in kapljice vode. Tla bodo bolj gladka in svetleča.

Suhi način
Za vsakodnevno čiščenje tal, ki jih ni dovoljeno močiti.

Prilagojeni način
Uporabnik si lahko nastavi po svojih željah.

Zemljevid čiščenja
Zemljevid v realnem času prikazuje očiščeno območje, čas čiščenja, med čiščenjem lahko preverite tudi stanje baterije.

Dnevnik čiščenja
Dnevnik omogoča, da si ogledate in delite 10 zadnjih čiščenj, vključno z zemljevidom, načinom čiščenja, površino, trajanjem čiščenja ter ali je bila naloga končana.

Planiranje čiščenja za sedem dni
Čiščenje lahko planirate za sedem dni vnaprej na uro, ki vam najbolj ustreza. Za vsak dan lahko izberete drug način čiščenja.

LEGEE 688 FastBrush® 4-stopenjsko čiščenje
Popolno čiščenje gladkih tal v enem koraku – sesanje, suho brisanje, samodejno doziranje vode in mokro brisanje. Zmogljivo sesanje na sprednjem delu sesalnika posesa vsako veliko umazanijo, dlako in živalsko dlako. Suha krpica vibrira in obriše droben prah, dve posebni šobi popršita vodo na tla, druga krpa pa obriše in spolira tla s pomočjo vode, ki jo LEGEE 688 poprši na tla.

LEGEE pametna navigacijska tehnologija
Hobot LEGEE 688 uporablja laserske senzorje, Encoder, Gyro, E-kompas in sistem za ocenjevanje položaja. Ta napredni navigacijski sistem meri prostor okoli robota in mu omogoča, da se izogne ​​pohištvu in drugim predmetom.

Pametni nadzor črpalke in vode
Količino vode, ki jo robot poprši na tla, nadzira sistem Smart Spray. Zaradi tega je količina dozirane vode idealna za vse vrste gladkih tal. Količina popršene vode je odvisna od temperature, hitrosti izhlapevanja vode in velikosti prostora.

Brez krtačni motor s kovinskim ventilatorjem
Visoko učinkovit brez krtačni motor BLDC prinaša daljšo življenjsko dobo, večjo sesalno moč in nižjo hrupnost.

Oblika črke D za čiščenje kotov
Edinstvena D-oblika LEGEE 688 omogoča čiščenje ob stenah in v kotih. Stranska krtača, ki se nahaja v sprednjem delu robota zagotavlja pometanje umazanije z vogalov ter vzdolž sten in pohištva.

Velika posoda za prah in HEPA filter
Izredno velika 500 ml posoda zbere več nečistoč in alergenov. Posoda je dostopna z vrha, njeno odstranjevanje in praznjenje je zelo enostavno in hitro. HEPA filter pomaga zajeti droben prah, alergene pršic,.. HOBOT LEGEE 688 je primeren tudi za gospodinjstva z alergiki. HEPA filter preprečuje, da bi majhni delci prahu uhajali nazaj v prostor.

Posoda za vodo
Prostornina posode za vodo je 320 ml in zadostuje za približno 150 m2. Priložena je plastenka za polnjenje, ki omogoča enostavno polnjenje. Plastenko lahko uporabite tudi za lažje praznjenje.

Čistilo
Za boljšo učinkovitost čiščenja se lahko uporabi koncentrirano čistilo Hobot Legee.

Priporoča se uporaba destilirane vode.

Načini čiščenja LEGEE 688
LEGEE 688 omogoča več načinov čiščenja: vzporedno, čiščenje ob stenah ter samodejno čiščenje. Li-ionska baterija omogoča do 80 minut delovanja z enim polnjenjem. LEGEE 668 prilagodi dolžino čiščenja glede na velikost prostora. Če je prostor manjši, bo tla očistil v krajšem času.

Optimizacija in porazdelitev večjih površin
Optimiziran sistem samodejnega premikanja tal zagotavlja najboljšo pokritost območja, ki ga je treba očistiti. LEGEE 688 razdeli prostor na 4,4 x 4,4 m površine in čisti eno za drugim, dokler ne konča.

Nedrseče gosenice
LEGEE uporablja pogonske gosenice, ki na mokrih tleh ne drsijo in je poškodujejo tal.

Polnilna postaja
LEGEE 688 je opremljen s 4M IR senzorjem.

Laserski senzorji padca
LEGEE ima spredaj dva laserska senzorja za zaznavanje roba stopnišča.

Specifikacije LEGEE-688
Model LEGEE 688

Barva Črna
Dimenzije 340 x 330 x 95 mm
Teža 3200 g
Napajanje 240V, 50Hz
Li-ionska baterija 2750 mAh
Adapter 19V / 1A, 19W
Hrupnost 60 dB
LEGEE® pametna navigacijska tehnologija
Programska oprema LEGEE® V3.0
Prostornina posode za prah 500 ml
Prostornina rezervoarja za vodo 320 ml
Čas delovanja baterije 80 min.
Hitrost brisanja 600 krat / min
Sesalni motor Brez krtačni DC motor
HEPA filter Da
Zaznavanje predmetov 5 laserjev + odbijač
Načini čiščenja Auto, Vzporedno, Ob steni
Samodejna optimizacija Da
Wi-Fi Da
Pametno čiščenje Da

Vsebina pakiranja

1x HOBOT LEGEE 688
1x daljinski upravljalnik
1x napajalnik
1x polnilna postaja
1x plastenka
1x adapter z napajalnim kablom
3x stranska krtača
1x HEPA filter
1x krtača za čiščenje
3x prednja krpa iz mikrovlaken
3x zadnja krpa iz mikrovlaken
1x uporabniški priročnik