LEGEE 7 robotski sesalnik in brisalec tal

668.30

Robotski sesalnik LEGEE 7 ponuja edinstveno kombinacijo robotskega sesalnika in robotskega čistilca tal v enem. 4-stopenjski sistem čiščenja FastBrush zagotavlja celovito čiščenje gladkih tal v enem koraku – sesanje, suho čiščenje, samodejno doziranje vode in mokro čiščenje. Zmogljivo sesanje na sprednjem delu očisti vsak večji madež in celo živalsko dlako.
Kategorija:

Robotski sesalnik LEGEE 7 ponuja edinstveno kombinacijo robotskega sesalnika in robotskega čistilca tal v enem. 4-stopenjski sistem čiščenja FastBrush zagotavlja celovito čiščenje gladkih tal v enem koraku – sesanje, suho čiščenje, samodejno doziranje vode in mokro čiščenje. Zmogljivo sesanje na sprednjem delu očisti vsak večji madež in celo živalsko dlako. Suha čistilna krpa niha na tleh in obriše droben prah, dve posebni šobi dovajata vodo na očiščena tla, ki jo nadzira sistem ‘Smart Spray’, druga oscilirna krpa pa obriše in polira tla s pomočjo dozirane vode.

HOBOT LEGEE 7 uporablja laserske senzorje, Encoder, Gyro, E-Compass in sistem za ocenjevanje položaja. Ta napredni navigacijski sistem zagotavlja učinkovito čiščenje vašega doma. Napredno čiščenje s 7 prednastavljenimi načini delovanja, skupaj s priročnim upravljanjem z aplikacijo, pa omogoča udobno uporabo HOBOT LEGEE 7 in zagotavlja natančno čiščenje različnih vrst tal.

HOBOT LEGEE 7

Robotski sesalnik LEGEE 7 z WiFi aplikacijo omogoča sesanje in/ali mokro brisanje tal v enem. Patentiran sistem Fast brush 4 stopenjsko čiščenje zagotavlja popolno čiščenje gladkih površin v enem koraku- sesanje, suho brisanje, avtomatsko pršenje vode in mokro brisanje. HOBOT LEGEE 7 se lahko upravlja z daljinskim upravljalnikom ali HOBOT LEGEE aplikacijo preko WiFi-ja. HOBOT LEGEE App predstavlja novo dimenzijo čiščenja, saj poleg nadzora, planiranja čiščenja in izdelave zemljevida, omogoča tudi Inteligentno čiščenje. Ima sedem Inteligentnih načinov čiščenja ter en prilagojen način- nastavitve po željah uporabnika.

HOBOT LEGEE App

LEGEE 7 se lahko upravlja z HOBOT aplikacijo preko WiFi- ja.

Inteligentno čiščenje

Izbirate lahko med osmimi različnimi načini čiščenja. Sedem jih je že nastavljenih: Standardni, Madeži, Poliranje, Suho čiščenje, Močni, Eko in Hišni ljubljenčki. Vedno pa lahko po svoji meri nastavite tudi Prilagojeni način.

Standardni način
Idealno za vsakodnevno čiščenje gladkih tal.

Način za odstranjevanje madežev
HOBOT-ov patent. Način "Madeži" je za posebej prilagojen za čiščenje trdovratnih madežev na kuhinjskih tleh in drugih mestih v domu. LEGEE razdeli območje na velikost 1,5 × 1,5 m in postopoma očisti z dvojnim čistilnim ciklom. Najprej poprši tla, da zmehča madeže, v drugem ciklu pa tla očisti in spolira.

Način za hišne ljubljenčke
Čiščenje dlak vašega ljubljenčka še nikoli ni bilo tako enostavno. V tem načinu LEGEE poveča sesalno moč in posesa umazanijo, vključno z živalsko dlako, hkrati pa poveča količino vode za odstranitev umazanije in živalskih odtisov s tal.

Močni način
LEGEE 7 je v tem načinu hitrejši z maksimalno sesalno močjo.

Eko način
Zagotavlja rutinsko čiščenje tal v trenutkih, ko si želimo manj hrupno sesanje. V tem načinu je poraba energije nižja.

Poliranje
LEGEE 7 očisti tla z večjo količino vode in frekvenco brisanja, istočasno pa zmanjša hitrost.Tako odstrani zasušene madeže in kapljice vode. Tla bodo bolj gladka in svetleča.

Suhi način
Za vsakodnevno čiščenje tal, ki jih ni dovoljeno močiti.

Prilagojeni način
Uporabnik si lahko nastavi po svojih željah.

Zemljevid čiščenja
Zemljevid v realnem času prikazuje očiščeno območje, čas čiščenja, med čiščenjem lahko preverite tudi stanje baterije.

Dnevnik čiščenja
Dnevnik omogoča, da si ogledate in delite 10 zadnjih čiščenj, vključno z zemljevidom, načinom čiščenja, površino, trajanjem čiščenja ter ali je bila naloga končana.

Planiranje čiščenja za sedem dni
Čiščenje lahko planirate za sedem dni vnaprej na uro, ki vam najbolj ustreza. Za vsak dan lahko izberete drug način čiščenja.

LEGEE 7 FastBrush® 4-stopenjsko čiščenje
Popolno čiščenje gladkih tal v enem koraku - sesanje, suho brisanje, samodejno doziranje vode in mokro brisanje. Zmogljivo sesanje na sprednjem delu sesalnika posesa vsako veliko umazanijo, dlako in živalsko dlako. Suha krpica vibrira in obriše droben prah, dve posebni šobi popršita vodo na tla, druga krpa pa obriše in spolira tla s pomočjo vode, ki jo LEGEE 7 poprši na tla.

LEGEE pametna navigacijska tehnologija
Hobot LEGEE 7 uporablja laserski radar - LIDAR s 5 ločenimi žarki, Encoder, Gyro, E-kompas in sistem za ocenjevanje položaja. Ta napredni navigacijski sistem meri prostor okoli robota in mu omogoča, da se izogne ​​pohištvu in drugim predmetom.

Pametni nadzor črpalke in vode
Količino vode, ki jo robot poprši na tla, nadzira sistem Smart Spray. Zaradi tega je količina dozirane vode idealna za vse vrste gladkih tal. Količina popršene vode je odvisna od temperature, hitrosti izhlapevanja vode in velikosti prostora.

Brez krtačni motor s kovinskim ventilatorjem
Visoko učinkovit brez krtačni motor BLDC prinaša daljšo življenjsko dobo, večjo sesalno moč in nižjo hrupnost.

Oblika črke D za čiščenje kotov
Edinstvena D-oblika LEGEE 7 omogoča čiščenje ob stenah in v kotih. Stranska krtača, ki se nahaja v sprednjem delu robota zagotavlja pometanje umazanije z vogalov ter vzdolž sten in pohištva.

Velika posoda za prah in HEPA filter
Izredno velika 500 ml posoda zbere več nečistoč in alergenov. Posoda je dostopna z vrha, njeno odstranjevanje in praznjenje je zelo enostavno in hitro. HEPA filter pomaga zajeti droben prah, alergene pršic,.. HOBOT LEGEE 7 je primeren tudi za gospodinjstva z alergiki. HEPA filter preprečuje, da bi majhni delci prahu uhajali nazaj v prostor.

Posoda za vodo
Prostornina posode za vodo je 340 ml in zadostuje za približno 240 m2. Priložena je plastenka za polnjenje, ki omogoča enostavno polnjenje. Plastenko lahko uporabite tudi za lažje praznjenje.

Čistilo
Za boljšo učinkovitost čiščenja se lahko uporabi koncentrirano čistilo Hobot Legee.

Priporoča se uporaba destilirane vode.

Načini čiščenja LEGEE 7
LEGEE 7 omogoča več načinov čiščenja: vzporedno, čiščenje ob stenah ter samodejno čiščenje. Li-ionska baterija omogoča čiščenje do 240 kv.m  z enim polnjenjem. LEGEE 7 prilagodi dolžino čiščenja glede na velikost prostora. Če je prostor manjši, bo tla očistil v krajšem času.

Optimizacija in porazdelitev večjih površin
Optimiziran sistem samodejnega premikanja tal zagotavlja najboljšo pokritost območja, ki ga je treba očistiti. LEGEE 7 razdeli prostor na 4,4 x 4,4 m površine in čisti eno za drugim, dokler ne konča.

Nedrseče gosenice
LEGEE uporablja pogonske gosenice, ki na mokrih tleh ne drsijo in je poškodujejo tal.

Polnilna postaja
LEGEE 7 je opremljen s 4M IR senzorjem.

Laserski senzorji padca
LEGEE ima spredaj dva laserska senzorja za zaznavanje roba stopnišča.

Specifikacije LEGEE 7
Model LEGEE 7

Barva Črna
Dimenzije 340 x 338 x 98 mm
Teža 3500 g
Napajanje 240V, 50Hz
Li-ionska baterija 4500 mAh
Adapter 19V / 1A, 19W
Glasnost 63 dB
LEGEE® pametna navigacijska tehnologija
Programska oprema LEGEE® V3.0
Prostornina posode za prah 500 ml
Prostornina rezervoarja za vodo 340 ml
Čas delovanja baterije 80 min.
Hitrost brisanja 900 krat / min
Sesalni motor Brez krtačni DC motor
HEPA filter Da
Zaznavanje predmetov 5 laserjev + odbijač
Načini čiščenja Auto, Vzporedno, Ob steni
Samodejna optimizacija Da
Wi-Fi Da
Pametno čiščenje Da

Vsebina pakiranja

- HOBOT LEGEE 7
- AC adapter
- plastenka za vodo/čistilo
- čistile krpe
- šobe
- polnilna postaja
- uporabniški priročnik
- stranska krtača
- visoko učinkovit filter
- vodoodporna podloga.