Akcija!

LCX8 električni skuter

620.00 480.00

Električni skuter LCX8 predstavlja novo doživetje urbane mobilnosti. V enem izdelku združuje vrhunsko tehnologijo in prvovrstno oblikovanje, ki vam omogoča zanesljivo in učinkovito vožnjo ob vsakem vremenu. Do zadnjega detajla je oblikovan za najvišjo stopnjo ergonomije – od izjemno lahkega aluminijastega okvirja, do protizdrsnih ročajev in visoko kontrastnega LED zaslona, ki zagotavljata popoln nadzor ob deževnem in sončnem vremenu.

Kategorija:

Električni skuter LCX8 predstavlja novo doživetje urbane mobilnosti. V enem izdelku združuje vrhunsko tehnologijo in prvovrstno oblikovanje, ki vam omogoča zanesljivo in učinkovito vožnjo ob vsakem vremenu. Do zadnjega detajla je oblikovan za najvišjo stopnjo ergonomije - od izjemno lahkega aluminijastega okvirja, do protizdrsnih ročajev in visoko kontrastnega LED zaslona, ki zagotavljata popoln nadzor ob deževnem in sončnem vremenu.
350W-ni brezkrtačni motor in zračnice prilagojene za grob teren so posebej zasnovane z mislijo na vse prepreke, na katere lahko naletite - hitrostne ovire, peščene podlage ali neravnine v terenu. Za vašo varnost pa poskrbijo sprednja in zadnja LED osvetlitev in kakovostne diskovne zavore z E-ABS sistemom proti zdrsovanju.

Baterija
LCX8 uporablja edinstven patentirani sistem izmenjive Li-ION baterije s 40 celicami, ki je za razliko od večine ostalih podobnih izdelkov, vgrajena vertikalno. S tem je obenem bolje zaščitena pred pršenjem vode s cestišča in lažje dostopna za zamenjavo.
Elektronski sistem za podaljševanje življenjske dobe baterije ponuja zaščito pred kratim stikom, pregrevanjem, presežnim polnjenjem, previsoko in prenizko napetostjo in naključno izpraznitvijo.
Z enkratnim polnjenjem vam baterija LCX8 zagotavlja 45 kilometrov breskrbne vožnje. V primeru, da potrebujete še večji doseg, lahko prazno baterijo vedno preprosto zamenjate z rezervno, brez da bi morali skuter priklopiti na električni tok.

Pogon
Brezkrtačni 350W motor, vgrajen neposredno v sprednje kolo, omogoča najvišjo hitrost 45km/h. Kompaktna izvedba pa zagotavlja visoko odpornost na udarce in dolgo življenjsko dobo.

Osvetlitev
X8 je opremljen s sprednjo in zadnjo LED osvetlitvijo. Močan sprednji žaromet skrbi za dober pregled nad voziščem, medtem ko zadnja osvetlitev deluje tudi kot utripajoča zavorna luč, za optimalno opaznost v prometu.

Upravljanje
Vse kar potrebujete za upravljanje vozila je zbrano na dosegu prstov. Elektronsko stikalo za regulacijo hitrosti je nameščeno tako, da vam niti za hip ni treba menjati položaja rok, zaviranje pa je poleg ročke na krmilu, možno tudi z nožnim pedalom. Visoko kontrastni LED zaslon vam obenem nudi vse informacije o stanju vozila (hitrost, prestava, stanje baterije).

Zavore
Diskovne zavore LCX8 omogočajo odzivno in dinamično nadziranje hitrosti, E-ABS sistem proti zdrsovanju pa vam zagotavlja varno vožnjo tudi ob deževnem vremenu in po mokrem cestišču. Nadzor nad zavorami je mogoč tako z ročko na bilanci, kot z nožnim pedalom - kar vam bolj ustreza.

Zlaganje
Enostavni enoročni zaklep vam omogoča, da svoj skuter pospravite za prevoz v avtomobilu ali dvigalu, oziroma pripravite za nošnjo v samo 3 sekundah. Rotacijsko zaklepanje pa zagotavlja popolno varnost in preprečuje naključno odpiranje.

Ohišje
Ohišnje LCX8 je v celoti zgrajeno iz aluminijevo-magnezijeve zlitine, ki je lahka, trpežna in odporna na korozijo. Material je bil posebej izbran da zagotavlja varnost, prenosnost in dolgo življenjsko dobo vozila.

Zaščita proti vremenu
Ker se zavedamo, da vašega skuterja ne morete vedno in povsod parkirati na suhem, LCX8 ponuja IP54 standard zaščite proti vplivom vremena. Tudi hujša ploha, mu tako ne bo prišla do živega.

Polnjenje
Z vašim električnim skupterjem LCX8 seveda dobite tudi 42V napajalnik, s katerim ga lahko napolnite na vsaki električni vtičnici. Napajalnik je dovolj kompakten in lahek, da ga lahko vzamete s sabo na daljšo pot in skuter po potrebi napolnite tudi med postankom.

Specifikacije LCX8


Barva Črna
Dimenzije 1056 x 420 x 1166 mm / 1056 x 420 x 450 mm (zložen)
Teža 16 kg
Napajanje 240V, 50Hz
Li-ionska baterija 36V / 10 Ah
Adapter 42V / 2A
Doseg baterije 45 km
Največja hitrost 25 km/h
Brezkrtačni DC motor (sprednje kolo)
Osvetlitev LED (sprednja in zadnja)
Največji naklon vožnje 15º
Zaščita pred vlago IP54
Čas polnjenja 5-6 ur
Priporočena teža uporabnika 20 - 100 kg
Priporočena višina uporabnika 120 - 200 cm
Nosilnost obešalnika za prtljago 10kg

Vsebina pakiranja

1x električni skuter LCX8
1x adapter z napajalnim kablom
1x uporabniški priročnik